17 Mart 2012 Cumartesi

BASKETBOL SADECE BASKETBOL MU?

Önce kabul edeceksin: Sen buralarda yenisin! Ya sistemi döndüren çarklardan birine takılıp yolunu bulacaksın ya da o çarkların çevirdiği silindirde ezilip yok olacaksın! Başka bir seçeneğin ne yazık ki yok. Kafa tutmalar sökmez burada. Konuşman bile nafile.

Bak şimdi... Geçen seneye dön Kasım 2010'a. Hani Akatlar'daki Bjk Cola Turka (o zamanki adı) maçı vardı ya... Hani Recep Ankaralı ve Özlem Yalman'ın uçtuğu maç, hatırladın mı? Hani (o zamanki) başkan Saner Ayar'ın çıldırdığı... Hani (o zamanki) Genel Menajer Doğan Hakyemez'in ortalığı birbirine kattığı...

Ve o maçın ardından, Trabzonspor'un yaptığı açıklamaları hatırlıyor musun: "EMEK HIRSIZLARI!"

Ne ilginçtir; Recep Ankaralı, Özlem Yalman ve Fatih Arslanoğlu o maçın ardından ve büyük ihtimalle Trabzonspor'un açıklamalarının etkisiyle bir daha Trabzonspor maçlarına veril(e)memişti.

Trabzonspor'a o "gücü" yaratanlar, bugün Güney'deler. Yaptıklarını eleştirdik, beğendiğimiz de oldu, beğenmediğimiz de... "Ardında bir enkaz bıraktı" dedik. Lakin bugün Trabzonspor'un öylesine bir "güçten" mahrum olduğu da açıktır.

Bu işin sadece bir yönü. Bir de yurt dışı ayağı var. O yurt dışındaki ayakla bugün Trabzonspor FIBA'da davalık. Ve yine o ayağın bir eli de yine "Güney"de!

Çok mu karışık? Aslında gayet net. Belki anlatması zor.

Kolaylaştırayım: Basketbol sadece basketbol değildir!






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder