9 Ocak 2012 Pazartesi

KARADENİZ’E VEFA


KARADENİZ’E VEFA

Trabzonspor’un BEKO BL’deki ilk sezonunda akılda kalan güzel hatıraların sayısı çok değil. Bunların başında da tartışmasız Ali Karadeniz (Michael Wright) gelmekte.

Sezonu ligin sayı kralı ödülünü alarak tamamlamıştı. Hemen hemen her maçta takımın yükünü sırtlamıştı.

Yaz döneminde kulübün geleceğinin belirsizliği onu kaybetmemize neden oldu. Bu yılki kadroyu kurarken yaşadığımız zorlukları açıklarken bile O’nu yaddettik. “Geçen yıl Wright’a verilen paraya bu seneki tüm kadroyu kurduk” cümlesini yöneticiler ve antrenörlerimizden sıkça duyduk.

Ve şimdi… Wright, Türk Telekom formasıyla Trabzon’a geliyor. Trabzonspor basketbolda kalıcı olmak, kurumsal yapıya kavuşmak, gelenek sahibi olmak istiyorsa bu fırsatı kaçırmamalı. Michael Wright’a nam-ı diğer Ali KARADENİZ’e vefasını esirgememeli.

Maç öncesinde şık bir tören düzenlenmeli. O’nun geçen yıl giydiği forma #7# emekli ayrılmalı. Sembolik olarak salon kirişlerine asılmalı.

Türk vatandaşlığına geçerken soyadını KARADENİZ olarak seçmiş bu koca yürekli adamı Trabzonspor taraftarı çok sevdi.  Unutulmazlar arasına adını yazdı. Yönetimin yapması gereken, taraftarın hislerine tercüman olmaktır.

NOT: NBA’de emekliye ayrılmış formalar hakkında bilgi edinmek için bağlantıyı inceleyebilirsiniz. http://en.wikipedia.org/wiki/Retired_numbers_of_the_NBA

1 yorum:

  1. şakaysa hiç komik değil. ciddiysen çok komik..

    ne bu allah aşkına :D

    YanıtlaSil